Liniuţă: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R de 1000 CP. Cine câştigă? VIDEO

Când ai două maşini cu valori similare de putere, diferenţa o poate face rapiditatea cu care iei startul, sau, pur şi simplu, aerodinamica superioară care permite accelerarea mai rapidă la viteze foarte mari. Va reuşi acest Bugatti Veyron să recupereze handicapul?

Liniuţă: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R de 1000 CP. Cine câştigă? VIDEO Liniuţă: Bugatti Veyron vs Nissan GT-R de 1000 CP. Cine câştigă? VIDEO

Atunci când faci o liniuţă împotriva unui Nissan GT-R de 1000 de CP, chiar dacă eşti într-un Bugatti Veyron, nu poţi fi sigur de victorie. Iar dacă după primii 150  de metri din sfertul de milă Nissan-ul este cu vreo 20 de metri în faţa ta, începi să ai dubii, nu?

Puneţi pariurile: va reuşi Veyron să recupereze distanţa pierdută? Drag race-ul, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.