Premiera  LIVE PROMOTOR: Opel Cascada reînvie tradiţia în mod reuşit

Opel reînvie tradiţia stabilită în anii ’50 şi ’60 cu decapotabile precum Kapitan şi reintră în scena cabrio la Geneva 2013, cu Opel Cascada.

LIVE PROMOTOR: Opel Cascada reînvie tradiţia în mod reuşit LIVE PROMOTOR: Opel Cascada reînvie tradiţia în mod reuşit

 

La exterior, Opel Cascada prezintă o siluetă zveltă şi aerodinamică, conturată şi de acoperişul retractabil din material textil. Stopurile alungite spre interior sunt realizate din benzi luminoase şi aduc un plus de efect faţă de cele cu care ne-a obişnuit până acum gama Astra.

La interior, Cascada arată ca o Astra la nivelul bordului, al volanului şi al consolei centrale. Există însă şi elemente ce tind spre premium, precum forma o idee mai rafinată a scaunelor îmbrăcate în tapiţerie din piele şi elementele decorative tot din piele, de pe interiorul portierelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.