Lordul drogurilor avea în garaj maşini de 4,5 milioane de euro!

Unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri ai momentului, Alexander Surin, a fost prins în sfârşit. Puteţi ghici oare ce supermaşini avea în garaj lordul drogurilor? Daţi click să vedeţi lista.

Lordul drogurilor avea în garaj maşini de 4,5 milioane de euro! Lordul drogurilor avea în garaj maşini de 4,5 milioane de euro!

Supranumit Don CARleone, Alexander Surin a fost prins la finalul anului trecut în Spania, după ce, timp de mai mulţi ani, a fost vânat de agenţiile anti-drog din multe ţări. Cei de la Interpol sunt acum într-un plin proces de confiscare a tuturor proprietăţilor şi posesiunilor traficantului.

De ce a primit Surin porecla "Don CARleone"? Pentru că, până acum, a fost descoperită o colecţie impresionantă de maşini - iar poliţiştii sunt siguri că traficantul mai are multe alte maşini cumpărate în diverse colţuri ale lumii.

Deocamdată, iată lista de maşini deţinute, până acum, de Don CARleone:

1. două Bugatti Veyron, totalizând 3,36 milioane USD

2. două Ferrari Enzo, totalizând 1,226 milioane USD

3. un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, în valoare de 491.000 USD

4. un Rolls Royce Phantom, cu un preţ de 421.000 USD

5. un Ferrari 599 GTB, de 318.000 USD

6. un Ferrari California, costând 220.000 USD

7. un Porsche 911 GT3, de "numai" 125.000 USD

Se pare că Surin era un pasionat de maşini exotice foarte discret, deoarece bibelourile erau foarte rar scoase din garajele speciale, lordul drogurilor încercând, pe cât posibil, să nu atragă atenţia asupra sa.

Însă orgoliul l-a făcut să se înregistreze pe unele dintre cele mai exclusiviste forumuri de maşini sport şi de lux, unde a postat poze cu el şi maşinile sale: Ferrari Chat, Pistonheads sau Benzworld (aici s-a lăudat cu un SLR Roadster, pe care anchetatorii încă nu l-au găsit).

Interpolul este sigur de faptul că Surin are o colecţie mult mai mare de maşini scumpe, dintre care unele luate cadou pentru soţie şi pentru fratele lui. Însă acestea rămâne să fie descoperite în timp, o dată cu avansarea anchetei.

Interesante reacţiile celor de pe forumurile unde activa Don CARleone, sub diferite nick-uri - în general, oamenii erau foarte impresionaţi de colecţia lui Surin, fără să ştie că banii acestuia proveneau din afacerile cu droguri. Un exemplu: "Te rog continuă să postezi fotografii cu minunata ta colecţie. Cei mai mulţi dintre noi ar da orice să fie în locul tău".

Oare chiar ai vrea să fii un traficant periculos de droguri doar pentru a deţine asemenea bijuterii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.