Lorinser Nardo3

Tunerul german Lorinser se va prezenta la Geneva cu două modele preparate: Nardo 3 şi C-Class T-Model.

Lorinser Nardo3 Lorinser Nardo3
Folosind platforma lui Mercedes SL, Nardo 3 impinge V12-le Biturbo până la 660 CP şi un cuplu de 1013 Nm. La asemenea cifre performanţele sunt mai mult decât impresionante, viteza maximă fiind chiar limitată la 325 de km/h din considerente de protecţie a transmisiei. Modificările exterioare cuprind un spoiler spate nou cu doua ieşiri de evacuare integrate într-un mod original, guri de ventilare laterale schimbate şi un set de jante exclusive.

C-Class T-Model se bazează pe versiunea C320 T CDI, tunerul aplicându-i o creştere de putere de la 224 CP la 261 CP, un kit aerodinamic şi un set de jante de 19 inch.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.