Lotus a venit oficial în România

Forza Rossa, firma care reprezintă oficial marca Ferrari în România şi-a mărit portofoliul şi de astăzi importă oficial şi maşinile Lotus. Primul showroom s-a deschis pe DN1 în Otopeni.

Lotus a venit oficial în România Lotus a venit oficial în România

Deschiderea oficială a primului showroom Lotus în România a avut loc astăzi în prezenţa foştilor piloţi de Formula 1 Nigel Mansell şi Martin Donnelly. La inaugurare a mai fost prezent şi Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa şi Guillaume Chabin, directorul de vânzări la nivel mondial Lotus Cars.
Prin parteneriatul cu Lotus Cars, Forza Rossa îşi propune să crească notorietarea brandului Lotus în estul Europei. Compania va veni în întâmpinarea clienţilor cu cele mai noi modele de maşini Lotus, cu service şi servicii after-sale în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.
Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd, s-a arătat încântat de noua colaborare: "Suntem conştienţi de importanţa şi de potenţialul uriaş al pieţei din Europa de Est şi suntem fericiţi că am găsit în România un partener care împărtăşeşte valorile noastre privind calitatea, performanţa şi inovaţia."
Istoria Lotus este puternic legată de tradiţia şi succesul său în Formula 1 în anii '60, '70 şi '80 alături de campioni precum Jim Clark, Graham Hill, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Ayrton Senna, Nelson Piquet, Nigel Mansell sau Mika Hakkinen.
Showroom-ul Lotus de la Bucureşti este amplasat în Airport Plaza pe DN1, chiar vizavi de Aeroportul Otopeni. Adresa exactă est Drumul Gării Odăii nr.1A. În acest moment gama de modele Lotus comercializate în România este compusă din Elise, Evora şi Exige.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.