Mafia 3 va fi lansat în 2016. Prea târziu, dacă ne întrebi pe noi (VIDEO)

Jocurile Mafia şi Mafia II au fost, după părerea mea, unele dintre cele mai bune shootere third-person ale anilor 2002-2010. Iar acum, la cinci ani de la lansarea celui de-al doilea titlu, am primit vestea că se lucrează deja la Mafia III.

Mafia 3 va fi lansat în 2016. Prea târziu, dacă ne întrebi pe noi (VIDEO) Mafia 3 va fi lansat în 2016. Prea târziu, dacă ne întrebi pe noi (VIDEO)

Mafia III este cel mai nou joc din seria Mafia, care a început în 2002 cu titlul The City of Lost Heaven şi a continuat în 2010 cu Mafia II. Potrivit dezvoltatorului jocului, Hangar 13, Mafia III va fi lansat abia în 2016 pentru PC, PlayStation4 şi Xbox One, dar deja am învăţat din lansările versiunilor anterioare că răbdarea dă roade când vine vorba de Mafia.

Mai jos poţi să vezi trailerul pentru joc, precum şi un videoclip cu un pic de gameplay, ca să îţi fie aşteptarea mai uşoară. Personal, exploziile de maşini nu prea sunt pe gustul meu, dar povestea pare interesantă - un veteran al Războiului din Vietnam se întoarece în New Orleans la sfârşitul anilor 1960 pentru a se răzbuna pe criminalii care i-au omorât prietenii.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.