Măgarul care a confundat un McLaren cu un morcov, amendat cu 5,800 de EURO

Un tribunal german a ordonat proprietarilor...

Măgarul care a confundat un McLaren cu un morcov, amendat cu 5,800 de EURO Măgarul care a confundat un McLaren cu un morcov, amendat cu 5,800 de EURO

Un tribunal german a ordonat proprietarilor unui măgar să plătească 5.800 de euro, proprietarului unui McLaren ca despăgubire pentru daunele provocate, după ce animalul a muşcat literalmente din maşină. Poliţiştii germani sugerează că măgarul ar fi muşcat din maşină din cauza culorii portocalii care semăna cu un morcov.

Potrivit BBC, Markus Zahn şi-a parcat McLaren 650S Spider portocaliu - o maşină în valoare de aproximativ 310.000 de euro - lângă locul unde se afla măgarul „vinovat”.

„M-am uitat în oglinda retrovizoare şi am văzut brusc o pereche de urechi pufoase! Şi apoi am auzit un sunet ciudat", a declarat Zahn pentru tabloidul german Bild. „Sunetul a venit de la un măgar, care mirosea la fenderul meu."

Măgarul a muşcat din el şi i-a afectat vopseaua.

Sursa informează că proprietarul măgarului a refuzat să plătească daunele, spunând că şoferul McLaren-ului ar fi trebuit să parcheze în altă parte.

Atunci proprietarul masinii sport a apelat la instanţă care i-a dat câştig de cauză. 

”Măgarul a crezut că maşina era un morcov pe roţi. Nu sunt supărat pe el", spune propietarul maşinii. 

Sursă: ndtv.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.