Măgarul care a confundat un McLaren cu un morcov, amendat cu 5,800 de EURO

Autor: Marius Vișan 29 sept. 2017 Știri auto

Un tribunal german a ordonat proprietarilor unui măgar să plătească 5.800 de euro, proprietarului unui McLaren ca despăgubire pentru daunele provocate, după ce animalul a muşcat literalmente din maşină. Poliţiştii germani sugerează că măgarul ar fi muşcat din maşină din cauza culorii portocalii care semăna cu un morcov.

Potrivit BBC, Markus Zahn şi-a parcat McLaren 650S Spider portocaliu – o maşină în valoare de aproximativ 310.000 de euro – lângă locul unde se afla măgarul „vinovat”.

„M-am uitat în oglinda retrovizoare şi am văzut brusc o pereche de urechi pufoase! Şi apoi am auzit un sunet ciudat”, a declarat Zahn pentru tabloidul german Bild. „Sunetul a venit de la un măgar, care mirosea la fenderul meu.”

Măgarul a muşcat din el şi i-a afectat vopseaua.

Sursa informează că proprietarul măgarului a refuzat să plătească daunele, spunând că şoferul McLaren-ului ar fi trebuit să parcheze în altă parte.

Atunci proprietarul masinii sport a apelat la instanţă care i-a dat câştig de cauză. 

”Măgarul a crezut că maşina era un morcov pe roţi. Nu sunt supărat pe el”, spune propietarul maşinii. 

Sursă: ndtv.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide