Mahindra&Mahindra principalul cumpărător al Hummer

Surse din piaţă confirmă faptul că Hummer este foarte posibil să le fie vândut indienilor de la Mahindra&Mahindra dacă aceştia vor oferi preţul corect.

Mahindra&Mahindra principalul cumpărător al Hummer Mahindra&Mahindra principalul cumpărător al Hummer

După ce au existat tot felul de speculaţii cu privire la potenţialii cumpărătoriai Hummer singurul care a rămas ferm este Mahindra & Mahindra. Producătorul indian este singurul de pe o piaţă cu probleme, cum este cea a SUV-urilor, care nu îşi micşorează producţia ci deschide peste 300 de reprezentaţe în SUA.

Noii dealeri ar putea vinde modelele indienilor sub franciză şi cu nume americane, cum ar fi Hummer, desigur asta doar în cazul în care va fi plătite drepturile pentru nume. Conform Reuters, indienii sunt foarte aproape de achiziţionare Hummer. Singurul lucru care îi mai desparte este preţul pe care îl vor oferi americanilor de la General Motors care s-au îndepărtat din ce în ce mai mult de Hummer.

Planul indienilor vine în condiţiile în care costurile de achiziţionare ar putea fi foarte ridicate (peste 4 miliarde USD) iar cererea de SUV-uri de pe piaţa americană este în scădere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.