Mai are rost să dai banii pe pachete opţionale?

Am căutat pe net şi am găsit

Mai are rost să dai banii pe pachete opţionale? Mai are rost să dai banii pe pachete opţionale?

Ok, hai să fim cinstiţi. Nu am căutat pe net, dar am căutat. Adică pontul l-am văzut în feed-ul nostru de Facebook, pe un grup al posesorilor de maşini Hyundai. Un proprietar de Tucson a întrebat dacă şi-a mai pus cineva pe maşină acest kit la 93$ şi care sunt contraindicaţiile. Toate răspunsurile au variat de la “merge perfect” la “e megatare”. Are foarte multe funcţii modulul ăsta. Buton start-stop, keyless entry, ridicarea automata a geamurilor la închiderea maşinii, pornirea motorului din telecomandă (ceea ce iarna e o binecuvântare şi nici iarna nu e răudacă lăsaţi aparatul de aer condiţionat pe poziţia on), deschiderea portbagajului din telecomandă şi multe alte funcţii. Ideea e să întrebaţi înainte de cumpărare dacă nu pierdeţi cumva garanţia şi dacă se întâmplă asta să încercaţi să o instalaţi în service-ul monomarcă al maşinii dv. Poate aşa, o să beneficiaţi în continuare de garanţie. Să ştiţi că am verificat şi review-uri pentru acest produs – aici – şi sunt toate de bine.

Am sunat şi am vorbit cu un inginer despre pornirea la rece. Ne-a spus nişte lucruri mai mult decât interesante, pentru motoarele diesel şi pentru cele cu benzină

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.