Măiestrie: Cum să întorci un tir în loc - VIDEO

De foarte multe ori când ajungi într-o fundătură este suficient de dificil să întorci o maşină mică, dar gândiţi-vă ce se întâmplă atunci când eşti cu un tir...

De regulă pe un drum înfundat ai maşini parcate şi pe stănga şi pe dreapta. În cazul acestui material video, autovehicolul care ajunge într-o fundătură este un tir. Priviţi măiestria celui de la volan. Este interesant cum a forţat, aproape la limită, întoarcerea fără a rupe legătura dintre capul tractor şi remorcă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.