Manevră periculoasă a unui şofer pe trecerea de pietoni - VIDEO

O cameră video a suprins totul!

Manevră periculoasă a unui şofer pe trecerea de pietoni - VIDEO Manevră periculoasă a unui şofer pe trecerea de pietoni - VIDEO

O situaţie din trafic era să se termine cu un accident grav, după ce o maşină a efectuat o depăşire chiar pe trecerea de pietoni. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt şofer care se afla în zonă. 

Întâmplarea a avut loc în Suceava. Şoferul nu a mai avut rabdare să se elibereze drumul şi a depăşit coloana de maşini, chiar dacă sensurile erau delimitate cu linie dublă continuă. 

În imagini se poate vedea cum şoferul forţează chiar dacă pe trecere se aflau pietoni. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.