Marţi, 24 ianuarie: Vezi străzile blocate de mitingul din Piaţa Victoriei

Mitingul şi marşul de protest organizate astăzi în Piaţa Victoriei din Bucureşti va restricţiona traficul pe mai multe străzi. Află aici rutele ocolitoare.

Marţi, 24 ianuarie: Vezi străzile blocate de mitingul din Piaţa Victoriei Marţi, 24 ianuarie: Vezi străzile blocate de mitingul din Piaţa Victoriei

Potrivit Mediafax, din cauza protestelor şi a marşului organizat în Piaţa Victoriei, în intervalul orar 10:00- 14:30 circulaţia rutieră va fi restricţionată pe artera de legătură între str. Paris şi şoseaua Kiseleff, pe artera de legătură dinspre bd. Lascăr Catargiu spre bd. Ion Mihalache, precum şi pe artera de întoarcere dinspre bd. Lascăr Catargiu spre Calea Victoriei.

Concomitent, traficul rutier de pe bd. Aviatorilor va fi restricţionat pe trei benzi de circulaţie, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei. De la ora 14:30 şi până la ora 15:30 se va organiza un marş pe traseul Piaţa Victoriei- bd. Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle- Calea Dorobanţilor- sediul TVR.

Rutele ocolitoare sunt următoarele:

Piaţa Charles de Gaulle - bd. C. Prezan- Piaţa Arcul de Triumf- şos. Kiseleff- Piaţa Victoriei;

Piaţa Charles de Gaulle- bd. C. Prezan- Piaţa Arcul de Triumf- bd. Averescu- bd. Ion Mihalache- Piaţa Victoriei;

Piaţa Charles de Gaulle- bd. Aviatorilor- bd. Mircea Eliade- str. Radu Beller- Piaţa Dorobanţilor- Calea Dorobanţilor.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită evitarea zonei menţionate şi folosirea maşinilor personale cât mai puţin, pentru evitarea blocajelor de trafic, precum şi respectarea semnalelor agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.