Maşina care mută copaci. Soluţia prietenoasă cu mediul înconjurător

Produsul este disponibil în mai multe versiuni ...

Este mai bine să muţi un copac decât să îl tai. Asta s-a gândit şi firma Dutchman Industries. Compania oferă mai multe tipuri de maşini care pot muta copaci şi arbuşti. Cel mai puternic model este Curved Loader Mount Tree Spade.

Produsul este disponibil în mai multe versiuni, cu mărimi diferite. Acesta poate fi montat pe camioane sau buldoexcavatoare.

Lamele maşinii ridică copacul cu tot cu pământul din jurul rădăcinilor. Apoi acesta este plantat în altă parte, într-o gaură făcută tot cu Tree Spade. 

VIDEO

Sursă: Go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.