Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO-VIDEO

„Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment”

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO-VIDEO Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO-VIDEO

Începând din 26 august sunt ridicate maşinile parcate în zone interzise din Bucureşti. Platformele au fost pregătite să intre în acţiune chiar şi în miezul nopţii, aşa că ele vor funcţiona non stop pentru eliberarea bulevardelor.

Cea mai recentă intervenţie a avut loc în acest weekend, când o maşină de lux Ferrari a fost ridicată de poliţişti, pentru că era parcată neregulamentar. Momentul a fost înregistrat de cineva care a asistat la scenă de la balconul locuinţei.

Festivalul Internaţional George Enescu este transmis online

„Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” a fost mesajul amuzant al unui internaut.

La scurt timp după această postare cineva a mai adougat un comentariu şi o poză cu o altă maşină de lux ridicată în Cluj: „În Cluj se ridică 100 maşini pe zi, inclusiv maşini de lux şi nu apare nimic în ziar, doar alea din Bucureşti.”

VIDEO

Citeşte şi

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

Ce marcă de maşină a stabilit ultimul record de viteză?

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.