Maşina Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO

Preafericitul Patriarh Daniel are un nou autovehicul ...

Maşina Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO Maşina Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO

Preafericitul Patriarh Daniel are un nou autovehicul cu care se deplasează. Este vorba despre un Volkswagen Multivan argintiu. Deşi nu este un automobil de lux, această maşină nu este ieftină.

Sursa: Obiectiv.info

Volkswagen Multivan are un preţ de pornire de aproape 40.000 de euro (cu TVA), dar poate sări de 60.000 de euro, în funcţie de motorizare, nivelul de echipare şi opţiunile suplimentare.Printre dotările de serie se numără ABS, ASR şi ESP, servodirecţie, 6 airbag-uri, aer condiţionat, geamuri electrice, radio cu ecran tactil de 6,3 inci şi 8 difuzoare, display multifuncţional, oglinzi electrice, mufă USB, dar şi altele. Cea mai ieftină variantă este propulsată de un motor TDI de 2 litri şi 102 cai-putere, care respectă norma EURO 6.

O variantă de top dispune de cele de mai sus, plus jante pe 17 inci, aprindere automata a farurilor, proiectoare cu funcţie cornering, pilot automat, volan multifuncţional în piele, scaune faţa încălzită, tapiţerie de piele, senzori de ploaie şi multe altele. Cel mai puternic motor disponibil este un diesel de 2 litri şi 204 cai-putere, cuplat cu o transmisie automată DSG în 7 trepte.

În trecut, Patriarhul Daniel s-a deplasat cu un Audi A8, în baza unui acord cu Porsche România, iar ulterior cu un Mercedes E-Class.

Un şofer a surprins maşina încă din luna octombrie, în timp ce traversa o intersecţie cu antemergător. Clipul video a ajuns pe YouTube.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.