Maşină suprinsă în weekend pe o plajă din Constanţa. "A trecut în trombă pe lângă copii aflaţi în cărucior şi pe lângă cei ce se bronzau" - FOTO

A intrat cu maşina, printre copii, pe o plajă din Constanţa. Ce amendă riscă şoferul.

Maşină suprinsă în weekend pe o plajă din Constanţa. "A trecut în trombă pe lângă copii aflaţi în cărucior şi pe lângă cei ce se bronzau" - FOTO Maşină suprinsă în weekend pe o plajă din Constanţa. "A trecut în trombă pe lângă copii aflaţi în cărucior şi pe lângă cei ce se bronzau" - FOTO

Tradiţia nefastă a maşinilor fotografiate pe plajă continuă şi în 2019. Un Range Rover a fost fotografiat sâmbătă pe o plajă din Constanţa. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar ulterior au ajuns şi în atenţia Poliţiei.

„Din categoria "Ma port ca un bou, vorbesc ca un bou, deci sunt un...."  in aceasta dimineata a considerat ca plaja este domeniul lui privat. A trecut in tromba pe langa copii aflati in carucior si pe langa cei ce se bronzau. Plangerea a fost depusa la Politia Locala Constanta - asteptam sa vedem rezolvarea” a scris martorul în postarea de Facebook.

Sursă foto - Paul Fulea / Facebook

Legea sancţionează astfel de „isprăvi” ale şoferilor

Legislaţia prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. 

Astfel de fapte se sancţionează cu amendă între 10.000 şi 20.000 de lei.

Internauţii au intervenit în comentariile din postarea de Facebook cu o altă poză, făcută tot în aceeaşi zi, în care se demonstrează că se intra destul de frecvent pe acea plajă cu maşini de orice fel.

Sursă foto: Camelia Dica / Facebook

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.