Maşină suprinsă în weekend pe o plajă din Constanţa. „A trecut în trombă pe lângă copii aflaţi în cărucior şi pe lângă cei ce se bronzau” – FOTO

Autor: ProMotor 17 iun. 2019 Știri auto

Tradiţia nefastă a maşinilor fotografiate pe plajă continuă şi în 2019. Un Range Rover a fost fotografiat sâmbătă pe o plajă din Constanţa. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar ulterior au ajuns şi în atenţia Poliţiei.

„Din categoria „Ma port ca un bou, vorbesc ca un bou, deci sunt un….”  in aceasta dimineata a considerat ca plaja este domeniul lui privat. A trecut in tromba pe langa copii aflati in carucior si pe langa cei ce se bronzau. Plangerea a fost depusa la Politia Locala Constanta – asteptam sa vedem rezolvarea” a scris martorul în postarea de Facebook.

Sursă foto – Paul Fulea / Facebook

Legea sancţionează astfel de „isprăvi” ale şoferilor

Legislaţia prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. 

Astfel de fapte se sancţionează cu amendă între 10.000 şi 20.000 de lei.

Internauţii au intervenit în comentariile din postarea de Facebook cu o altă poză, făcută tot în aceeaşi zi, în care se demonstrează că se intra destul de frecvent pe acea plajă cu maşini de orice fel.

Sursă foto: Camelia Dica / Facebook

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide