Maşini diesel interzise în Germania pe lista ofertelor

1 mai bun ca diesel-ul

Maşini diesel interzise în Germania pe lista ofertelor Maşini diesel interzise în Germania pe lista ofertelor

Volkswagen a promis o schemă de buyback pentru proprietarii de maşini diesel cumpărate după adoptarea legii care permite fiecărui oraş să reglementeze circulaţia maşinilor diesel. De ieri, VW, cel mai mare producător german, european şi mondial, a deschis oficial programul de cumpărare şi înlocuire a maşinilor diesel noi sau aproape noi – mărci ale grupului VAG.

În program se califică maşinile luate recent, după luna aprilie. Cei care vor înlocuirea maşinilor prin schema de buyback trebuie neapărat să respecte acest mecansim comercial, adică să-şi înlocuiască maşina cu una din grupul VAG, pe benzină, hibridă sau electrică.

Deocamdată, Volkswagen face asta în Germania, cu perspectiva lărgirii zonei de aplicare şi în alte ţări europene în care se dau eventuale asmenea interdicţii pentru maşinile diesel.

Volkswagen mai are un program de înnoire a parcului auto diesel vechi, program prin care în 8 luni de zile a înlocuit 120.000 de maşini diesel vechi.

Sursă Mediafax.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.