Maybach-ul lui Becali într-un service de cartier

Iată unde îi este reparată limuzina de sute de mii de Euro a lui Becali. Parcă cel mai apropiat service pentru o astfel de limuzină era în Austria, nu?

Maybach-ul lui Becali într-un service de cartier Maybach-ul lui Becali într-un service de cartier

Reporterii Cancan au surprins limuzina lui Becali în timp ce se îndrepta cu viteză spre un loc necunoscut. Urmărind Maybach-ul au ajuns într-o zonă industrială a Bucureştiului unde se afla şi un service de cartier. În crica 2 ore maşina cu botul avariat a fost reparată de mecanici, însă cât de bine rămâne de văzut, mai ales că la o astfel de limuzină pentru o revizie şi un schimb de ulei vin special din Germania specialişti ai Maybach. 

Există două speculaţii în jurul acestui incident. În primul rând este posibil ca Becali şi-a trimis maşina la service-ul autorizat pentru Maybach, unul din cele mai apropiate aflându-se în Austria, însă şoferul său a preferat să aleagă varianta mai al "îndemână", un service din cartier din Bucureşti. În al doilea rând este posibil ca şoferul să fi avariat maşina lui Becali şi pentru a nu afla acesta a încercat să acopere cât mai repede paguba. În orice caz nu este pentru prima dată când acest Maybach este avariat.

Un lucru este cert. Nu vezi în fiecare zi într-un service de cartier unul din cele 3-4 Maybach-uri din România a căror valoare se ridică la câteva sute de mii de euro.

Cancan a surprins întregul eveniment.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.