Mazda încheie un nou an pe plus. Câte maşini a vântut în România, şi care a fost cel mai comercializat model

Mazda încheie un nou an cu o creştere cu două cifre ...

Mazda încheie un nou an pe plus. Câte maşini a vântut în România, şi care a fost cel mai comercializat model Mazda încheie un nou an pe plus. Câte maşini a vântut în România, şi care a fost cel mai comercializat model

Mazda încheie un nou an cu o creştere cu două cifre. În 2017, marca japoneză a comercializat 1.946 de unităţi în România, mai mult cu 23% comparativ cu 2016. Cel mai comercializat model al constructorului în 2017 pe piaţa locală a fost Mazda3 cu 740 de unităţi vândute şi un avans cu 73% faţă de 2016. Podiumul este completat de SUV-urile CX-3 şi CX-5 cu 508, respectiv 447 de unităţi.

„Creşterea în cazul CX-5 a fost mai mare decât a SUV-ului de clasă mică CX-3. Primul model a crescut cu 12%, în timp ce al doilea cu 7%. Este firesc având în vedere că în 2017 am lansat noua generaţie Mazda CX-5, care integrează atât limbajul evoluat de design Kodo, cât şi cele mai noi tehnologii de siguranţă i-ACTIVSENSE. În ansamblu 2017 a fost un an foarte bun pentru Mazda în România, iar cota de piaţă pentru autoturisme de import a crescut la 2,4%”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Al doilea model din punctul de vedere al creşterii înregistrate în 2017 a fost roadster-ul MX-5, pentru care au fost primite cu 47% mai multe comenzi decât în 2016. Toate modelele mărcii dispun de un pachet complet de beneficii: finanţare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing, garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km şi preţuri speciale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.