Mazda prezintă la Salonul Auto de la Paris 2010 Mazda2 facelift

Mazda se va concentra la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris pe consumul redus de combustibil şi implicit pe reducerea emisiilor. Modelul “de categorie uşoară” Mazda2 va fi prezent în versiune facelift în premieră europeană la Paris.

Mazda prezintă la Salonul Auto de la Paris 2010 Mazda2 facelift Mazda prezintă la Salonul Auto de la Paris 2010 Mazda2 facelift

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2010 Mazda va prezenta Mazda2 facelift. Mezinul constructorului japonez va prezenta o serie de îmbunătăţiri orientate spre reducerea de carburant şi creşterea confortului pasagerilor.

Din lista de modificări pentru Mazda2 facelift, spicuim:

  • Noi elemente frontale specifice noii linii de design Mazda şi un interior restilizat
  • Trenuri de rulare îmbunătăţite care respectă normele Euro 5
  • Şasiu îmbunătăţit pentru un nivel superior de confort
  • Transmisie automată

Alături de Mazda2 facelift va fi expusă şi noua Mazda5 echipată cu noul motor diesel MZ-CD 1.6, dar şi Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentată echipată cu un motor diesel MZ-CD de 1.6l îmbunătăţit. Noua versiune a motorului furnizează mai multă putere şi mai mult cuplu, în timp ce consumul de combustibil şi emisiile sunt diminuate.

Mai multe informaţii legate de Mazda2 facelift vor fi disponibile cu ocazia Salonului parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.