Mazda VISION COUPE este cel mai frumos concept al anului

Juriu, format din experţi în auto şi motor sport ...

Mazda VISION COUPE este cel mai frumos concept al anului Mazda VISION COUPE este cel mai frumos concept al anului

Mazda VISION COUPE a câştigat premiul „Cel mai frumos model concept al anului” la cel de-a 33-a ediţie a Festival Automobile International. Ikue Maeda, directorul de design Mazda la nivel global, a acceptat premiul împreună cu echipa sa de designeri, la o ceremonie desfăşurată aseară în Paris.

Juriu, format din experţi în auto şi motor sport, precum şi arhitecţi şi designeri vestimentari renumiţi, a preferat VISION COUPE, model care a fost prezentat în Octombrie la Tokyo, în faţa altor nouă modele nominalizate pentru această distincţie: Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-Benz AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion şi Peugeot Instinct. Mazda a mai primit acelaşi premiul şi în urmă cu doi ani, pentru impresionantul concept RX-VISION.

Aşa cum sugerează numele VISION COUPE, la fel ca şi RX-VISION, întruchipează viziunea de design Mazda pentru următoarea generaţie de modele. Proporţiile modelului fluid, cu habitaclul poziţionat mai în spate, sunt specifice unui coupe clasic dar, în acelaşi timp, exprimă energia unei maşini sport performante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.