Membrii Clubului Chevrolet România formează sigla

În weekendul care s-a încheiat (20.11-21.11.2010), membrii Clubului Chevrolet.ro s-au mobilizat pentru organizarea unui eveniment unic. Fanii mărcii Chevrolet au descis că este momentul să marcheze evoluţia clubului din care fac parte, construind o siglă specială, o siglă din maşini.

Membrii Clubului Chevrolet România formează sigla Membrii Clubului Chevrolet România formează sigla

Sâmbătă, 20 noiembrie, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au întâlnit în parcul Carol din Bucureşti de unde au pornit în coloană către parcarea complexului comercial City Mall. Aici aveau să pună în practică proiectul lor, într-o atmosferă veselă şi plină de entuziasm.

Evenimentul a reunit participanţi din mai multe oraşe: Bucureşti, Braşov, Brăila, Câmpina, Constanţa şi Petroşani.

După mult aşteptatul moment al formării siglei Chevrolet, membrii clubului şi maşinile lor au participat la câteva concursuri de îndemânare.

Răzvan Motoca, administratorul Clubului Chevrolet şi cel care a organizat evenimentul, a declarat: "Este un eveniment unic şi sunt bucuros că membrii clubului au fost atât de entuziaşti să participe la formarea siglei Chevrolet. Suntem un club relativ tânăr, dar în continuă creştere şi cel mai important: suntem o echipă unită şi facem totul cu pasiune."

Chevrolet România a salutat iniţiativa deosebită a membrilor clubului. Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România, a declarat: "Ne bucură nespus de mult iniţiativa membrillor Clubului Chevrolet şi pasiunea cu care aceştia şi-au prezentat maşinile la acest eveniment. Faptul că acest club este în continuă creştere este un lucru care demonstreză că noile modele Chevrolet atrag din ce în ce mai mulţi fani." "Dedicarea acestora pentru marca Chevrolet nu poate decât să ne onoreze" a adăugat Cătălin Manta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.