Mercedes G-Class în luptă cu gravitaţia. Gravitaţia câştigă. VIDEO

Mercedes-Benz G-Class este una dintre cele mai capabile maşini în off-road din lume. Dar pentru că nu conduce singură, are nevoie de un şofer în faţa volanului. Iar dacă şoferul nu ştie ce face, situaţia devine imprevizibilă.

Mercedes G-Class în luptă cu gravitaţia. Gravitaţia câştigă. VIDEO Mercedes G-Class în luptă cu gravitaţia. Gravitaţia câştigă. VIDEO

Mercedes-Benz G-Class se construieşte, mai mult sau mai puţin în aceeaşi formă, din 1979 şi este recunoscut drept unul dintre cele mai capabile off-road-ere din lume, mai ales pentru că are trei diferenţiale blocabile montate din fabrică.

Dar când şoferul alege să atace o pantă de aproape 90 de grade la viteză prea mare, sunt unele lucruri pe care G-Class-ul nu le poate controla. De exemplu, gravitaţia. Ce s-a întâmplat cu maşina după încercarea eşuată, vedeţi în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.