„Metoda Sineşti” se respândeşte şi în alte localităţi din ţară

Autor: Mediafax 09 mai 2018 Știri auto
„Metoda Sineşti” se respândeşte şi în alte localităţi din ţară

Este anchetă în Vrancea, după ce şoferii au reclamat furturi din autoturisme, prin „metoda Sineşti”, find tăiate cauciucurile unor maşini, pentru ca mai apoi hoţii să fure bunuri din interior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Vrancea, au fost reclamate într-o singură zi, luni, două cazuri de furturi prin „metoda Sineşti”. Hoţii au tăiat cauciucurile unor maşini şi apoi au furat bunuri din interiorul autoturismelor în timp ce şoferii erau neatenţi, preocupaţi să schimbe roata.

Primul caz a fost înregistrat în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, iar în timp ce şoferul schimba o roată, i-au fost furaţi bani, dar şi carduri şi actele.

„Poliţia municipiului Focşani a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că (…) în timp ce se afla în parcarea unui supermarket de pe raza municipiului, o persoană necunoscută i-a sustras din auto o borsetă în care se aflau bani, documentele personale, mai multe carduri şi alte bunuri. De asemenea, persoana vătămată a precizat că furtul ar fi fost săvârşit în timp ce încerca să schimbe o roată a autoturismului, aflat pe pană”, a transmis, marţi, Poliţia Vrancea.

Al doilea caz s-a produs într-o localitate situată pe Drumul European 85.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au sustras o borsetă care conţinea bani şi documente, dintr-un autoturism ce se afla staţionat pe marginea drumului european DN2/E85, pe raza comunei Slobozia Bradului. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că furtul ar fi fost comis prin acelaşi mod de operare, respectiv prin înţeparea anvelopei”, au mai arătat reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

Poliţiştii fac anchetă pentru identificarea făptaşilor şi tragerea lor la răspundere. Aceştia vor fi cercetaţi pentru furt şi distrugere.

Citeşte articolul complet în MEDIAFAX

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide