Michael Schumacher va fi mutat în altă ţară

Schumacher e îngrijit în prezent la locuinţa sa din ...

Michael Schumacher va fi mutat în altă ţară Michael Schumacher va fi mutat în altă ţară

Schumacher e îngrijit în prezent la locuinţa sa din Gland, Elveţia, dar va fi mutat în Mallorca, anunţă presa internaţională. Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-şi petreacă vancanţele în Insulele Baleare.

"Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine", a spus primarul localităţii, Katia Rouarch, care a specificat şi faptul că poliţia a fost anunţată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidenţială.

Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat şi e îngrijit la domiciliu de specialişti neurologi. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.