Mici modificări pentru Dacia Sandero Stepway la Geneva 2012

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012 cei de la Dacia vor prezenta îmbunătăţirile aduse modelului Dacia Sandero Stepway.

Mici modificări pentru Dacia Sandero Stepway la Geneva 2012 Mici modificări pentru Dacia Sandero Stepway la Geneva 2012

Cea mai importantă îmbunătăţire este înlocuirea propulsorului pe benzină de 1,6 litri şi 90 CP cu motorul de 1,6 litri, 16 valve şi 105 CP. De asemenea, la capitoul motorizări propulsorul diesel de 1,5 litri va beneficia de un upgrade de putere şi va dezvolta 90 CP.

La capitolul interior, modficările aduse sunt axate pe mărirea confortului pasagerilor, în special al şoferului. Astfel, maşina va putea fi echipată cu un sistem de navigaţie TomTom disponibil cu bluetooth, MP3 player şi suport USB. Interiorul va putea fi garnisit cu piele care se va regăsi pe uşi, scaune, etc. Pe de altă parte, va exista şi o versiune specială denumită "Stepway Rouge" care beneficiază de un interior mai special, adică anumite elemente ale acestuia vor avea culoare roşie. Aici ne referim la ceasurile de bord, consola centrală, volan, uşi.

În ceea ce priveşte exteriorul, Dacia Sandero Stepway va beneficia de o paletă de culori mai bogată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.