Midnight Racers: un documentar despre pasionaţii români de curse. VIDEO

Midnight Racers este un alt fel de documentar. Un documentar fără motoare ambalate (are şi motoare ambalate), fără drifturi (are şi drifturi), fără liniuţe (are şi liniuţe). În prim-plan: clubul racerilor români Midnight Racers

Midnight Racers: un documentar despre pasionaţii români de curse. VIDEO Midnight Racers: un documentar despre pasionaţii români de curse. VIDEO

Un documentar despre pasiunea pentru maşini, despre cursele de la miezul nopţii, despre modul în care oamenii care au petrol în loc de sânge îşi fac treptat loc spre normalul regăsit atât de des în Vest, dar atât de rar la noi în ţară: de la cursele ilegale de pe străzi, la participarea la show-uri şi curse legale pe circuite improvizate.

Tot ce putem spera - pentru ei, dar şi pentru noi - e că în curând vom avea suficiente locuri în care pasiunea pentru viteză să se regăsească fără ca Poliţia să mai stea pe urme, dar şi fără ca altcineva să mai fie pus în pericol. Salutare, Midnight Racers! De văzut, de luat aminte şi de dat mai departe!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.