MINI Cooper SE poate fi comandat în România. Cât costă primul MINI electric

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2019 Știri auto

Noul MINI Cooper SE, primul model electric de serie mare al mărcii britanice, se pregăteşte pentru debut şi este acum disponibil pentru precomenzi în România.

Producţia noului model începe la finalul acestui an la fabrica BMW Group din Oxford, Marea Britanie, startul livrărilor fiind programat pentru primul trimestru al anului viitor. 

Clienţii din România îşi pot rezerva deja modelul printr-un avans de 1500 de euro. 

Noul MINI Cooper SE este disponibil cu un preţ de pornire de 33.082 de euro cu TVA inclus (27.800 de euro fără TVA), fără a considera programul “Rabla Plus” al Guvernului României. 

Noul MINI Cooper SE este susţinut de o baterie cu o capacitate netă de 28,9 kWh şi asigură o autonomie de 235-270 km. Motorul electric oferă 135 kW/184 CP şi 270 Nm, asigurând o acceleraţie 0 – 100 km/h în numai 7.3 secunde.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide