Mini pe apă

Pentru a promova noul Mini, BMW a modificat cîteva maşini pentru a fi capabile să plutească pe apă.

Mini pe apă Mini pe apă
Cu siguranţă kitul necesar unei astfel de modificări nu va fi niciodată o opţiune pentru clienţii Mini. Maşina plutitoare este actorul principal în eforturile celor de la BMW de promovare al noului Mini în Spania. Dacă în această vara veţi întâlni pe plajele spaniole un Mini care pluteşte pe apă pregătiţi apraratele foto pentru că va fi ceva cu totul şi cu totul inedit. BMW a ales plajele din Spania pentru această campanie publicitară datorită afluxului foarte mare de turişti din această perioadă.

Constructorul nu a făcut nici o referire la modificările pe care le-a adus pentru a asigura flotabilitatea maşinii şi nici cele necesare pentru propulsia pe apă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.