MINI SUV

Celebra marcă britanică are de gând să intre în rândul lumii, şi anume, să-şi prezinte propriul SUV, surprins de curând în teste aproape necamuflat.

MINI SUV MINI SUV
Potrivit pozelor oferite de cei de la AutoExpress, caroseria pare aproape identică din punct de vedere al formelor cu aceea regăsită pe Clubman, însă diferenţele faţă de acesta sunt evidente. Garda la sol este mărită, aripile de asemenea iar sub puntea spate se poate observa un diferenţial tipic un transmisii integrale.

Lansarea este aşteptată pentru sfârşitul acestui an, numele noului model nefiind încă stabilit, existând în discuţie termeni precum Crossman şi Monte. Preţul de plecare în Marea Britanie nu va fi unul scăzut, fiind vehiculate sume de 20.000 de lire sterline, noul Mini dorind să concureze direct cu Land Rover Freelander.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.