Ministrul Mediului: Nu mai prezint nicio formulă despre TAXA AUTO până nu se fac studii pe nivelul emisiilor

Ministrul Mediului: Nu mai prezint nicio formulă despre TAXA AUTO până nu se fac studii pe nivelul emisiilor

Autor: Mediafax acum 2 ani Știri

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat la Ploieşti că nu va mai prezenta niciun fel de formulă despre taxa auto până nu va avea studii exacte legate de nivelul de emisii.

Ministrul Mediului: Nu mai prezint nicio formulă despre TAXA AUTO până nu se fac studii în care să fie regăsite nivelul emisiilor
Întrebată luni la Ploieşti despre proiectul taxei auto, Graţiela Gavrilescu a răspuns că nu mai prezintă „niciun fel de formulă până nu se fac studii în care să fie regăsite nivelul emisiilor”.

”Nu am exact studii care să-mi demonstreze, şi studii nu făcute aleator în nu ştiu ce mare aglomerare, ci peste tot, în toată ţara, în care să ni se demonstreze care este nivelul de emisii, atât pe monoxid de carbon, pe CO2, pe pulberi în suspensie, nu o să mai prezint niciun fel de formulă pentru că asta înseamnă că nu suntem total ancoraţi în realitate”, a afirmat Gavrilescu.

Ministrul Mediului declara în decembrie 2017, în şedinţa Comisiilor de Mediu ale Parlamentului, că timbrul de mediu ar putea fi înlocuit până în luna martie sau aprilie 2018, conform directivelor europene, pentru diminuarea poluării.

Citeşte articolul complet pe site-ul MediafaxComentarii
Inchide