Mitsubishi Double Shotz Hot Wheels Concept

De la departare pare un adevărat supercar, o maşină dorită de toată lumea. De aproape e o jucărie. Dar tot e dorită de toată lumea.

Mitsubishi Double Shotz Hot Wheels Concept Mitsubishi Double Shotz Hot Wheels Concept

Producătorul de jucării Mattel a anunţat că anagajatul american Gary Ragle al Mitsubishi Motors Research and Design of America (MRDA) a fost nominalizat printre cei şapte finalişti ai primei campanii Hot Wheels Designer's Challenge, un eveniment prin care firma producătoare de jucării a făcut apel la producătorii de maşini pentru realizarea unor noi designuri de modele.


Creat pentru a reprezenta adevaratul spirit Mitsubishi, Double Shotz celebrează motorul 4G63 şi marca Lancer Evolution. Dezvăluit pentru prima oară la Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show, modelul va fi disponibil în magazine din primăvara anului viitor. Între timp poate Mitsubishi se hotărăşte să scoată o asemenea bijuterie şi la dimensiuni normale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.