Mitsubishi l-a ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la Centrul de Plasament Voluntari

M Car Trading şi vedetele mărcii i-au făcut fericiţi pe orfanii de la Centrul de Plasament din Voluntari.

Mitsubishi l-a ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la Centrul de Plasament Voluntari Mitsubishi l-a ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la Centrul de Plasament Voluntari

Nicoleta Luciu si Roxana CiuhulescuA devenit deja o tradiţie pentru Mitsubishi Motors ca în perioada sărbătorilor să-şi îndrepte atenţia către copiii care nu se bucură de caldura unei familii.

Cu ocazia Sf. Nicolae, Mihai Stoica, Managerul General al campioanei României la fotbal, Unirea Urziceni, Nicoleta Luciu, vedeta Acasa TV şi Roxana Ciuhulescu, vedeta ProMotor, trei dintre prietenii mărcii celor trei diamante, au dus mai departe acest demers, oferindu-le copiilor de la Centrele de Plasament din Voluntari şi Domneşti cadouri menite să le însenineze chipurile.

Mihai Stoica a găsit în cei mici un grup de suporteri înfocaţi ai echipei Unirea Urziceni şi le-a promis că la următorul meci îi va invita pe stadion. Zâmbetele celor mici i-au impresionat pe toţi cei prezenţi la această acţiune umanitară şi a fost cea frumos mulţumesc adus lui Moş Nicolae.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.