Mitsubishi Lancer Ralliart

Mitsubishi a dat publicităţii primele detalii privind noua versiunea Lancer Ralliart, un model mai puţin capabil decât Evo X, dar suficient de puternic pentru a fi un competitor serios pentru Focus ST, Golf GTI şi Megane RS.

Mitsubishi Lancer Ralliart Mitsubishi Lancer Ralliart
Noul Mitsubishi Lancer Ralliart va avea debutul la Salonul Auto de la Geneva şi se va baza pe versiunea cu 5 uşi, în timp ce modelul comercializat în America va avea doar 4. În ambele cazuri motorul va fi derivat din cel disponibil pe Evo X, un 2.0 litri turbo Dual Valve VVT ce dezvoltă doar 240 CP şi este cuplat la o cutie de viteze cu şase trepte şi ambreiaj dublu.

Transmisia va fi asigurată de un sistem permanent 4WD cu Active Yaw Control şi Active Centre Differential. Printre modificările de ordine estetic amintim de capota din aluminiu, scaunele Recaro, volanul sport cu padele de schimbare a vitezelor şi o grilă de radiator în stilul Ralliart. În ceea ce priveşte preţul, acesta se aşteaptă a fi asemănător cu cel al concurenţilor direcţi precum Subaru Impreza WRX, Astra OPC, Honda Civic Type R sau Megane RS.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.