Mitsubishi – On your mark

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Știri

Mitsubishi livrate cu elicopterulMitsubishi Motors a ales o modalitate neconvenţională şi spectaculoasă pentru lansarea europeană a noilor modele Lancer Sportback şi Colt. Prin intermediul campaniei “On your mark”, compania niponă a livrat 38 de autoturisme, câte un exemplar Lancer Sportback şi Colt, în 19 ţări europene.

Mijlocul folosit a fost şi el extrem de spectaculos, maşinile fiind aduse cu un elicopter în locaţiile pe care participanţii la acest proiect le-au marcat pe o hartă interactivă. Cei care au participat la această campanie s-au înregistrat pe site-ul www.onyourmark.ro. şi au creat un marcaj online sau unul real, într-o locaţie deja selectată pe harta interactivă, în locul respectiv fiind livrate, după tragerea la sorţi, autoturismele.

Noul Colt a aterizat cu elicopterul în parcarea din zona comercială Băneasa, intrând în posesia gălăţeanului Gabriel Dudu, care şi-a făcut un marcaj online pe harta interactivă în timpul concursului. Acesta a fost desemnat câştigător în urma tragerii la sorţi dintr-un număr de 12.409 participanţi confirmaţi la acest concurs.

Modelul Lancer Sportback a ajuns la brăileanca Alina Roxana Dragomir, pe marcajul real pe care aceasta l-a postat pe harta competiţiei. Însoţită de familie şi prieteni, a asistat la momentul în care cei 140 de cai putere au fost eliberaţi pe străzile Galaţiului, după care, alături de apropiaţi, s-a îndreptat cu noul său automobil către casă.Comentarii
Inchide