Mitsubishi - On your mark

Campania Mitsubishi - On your mark, de lansare a noilor modele Mitsubishi Colt şi Mitsubishi Sportback, a ajuns la sfârşit, în România fiind desemnaţi cei doi câştigători .

Mitsubishi - On your mark Mitsubishi - On your mark

Mitsubishi livrate cu elicopterulMitsubishi Motors a ales o modalitate neconvenţională şi spectaculoasă pentru lansarea europeană a noilor modele Lancer Sportback şi Colt. Prin intermediul campaniei “On your mark”, compania niponă a livrat 38 de autoturisme, câte un exemplar Lancer Sportback şi Colt, în 19 ţări europene.

Mijlocul folosit a fost şi el extrem de spectaculos, maşinile fiind aduse cu un elicopter în locaţiile pe care participanţii la acest proiect le-au marcat pe o hartă interactivă. Cei care au participat la această campanie s-au înregistrat pe site-ul www.onyourmark.ro. şi au creat un marcaj online sau unul real, într-o locaţie deja selectată pe harta interactivă, în locul respectiv fiind livrate, după tragerea la sorţi, autoturismele.

Noul Colt a aterizat cu elicopterul în parcarea din zona comercială Băneasa, intrând în posesia gălăţeanului Gabriel Dudu, care şi-a făcut un marcaj online pe harta interactivă în timpul concursului. Acesta a fost desemnat câştigător în urma tragerii la sorţi dintr-un număr de 12.409 participanţi confirmaţi la acest concurs.

Modelul Lancer Sportback a ajuns la brăileanca Alina Roxana Dragomir, pe marcajul real pe care aceasta l-a postat pe harta competiţiei. Însoţită de familie şi prieteni, a asistat la momentul în care cei 140 de cai putere au fost eliberaţi pe străzile Galaţiului, după care, alături de apropiaţi, s-a îndreptat cu noul său automobil către casă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.