Modelele Dacia nu vor mai purta sigla Renault

Şeful departamentului de design la Renault, Laurens van den Acker, declară că firma va renunţa treptat la utilizarea logoului Renault pe caroseriile modelelor Dacia.

Modelele Dacia nu vor mai purta sigla Renault Modelele Dacia nu vor mai purta sigla Renault

Şeful departamentului de design Renault, Laurens van den Acker, declară că firma va renunţa treptat la utilizarea logoului Renault pe caroseriile modelelor Dacia.

Pe pieţele din Rusia, Mexic, Africa de Sud şi India, modele ale brandului românesc cum ar fi Duster, Logan, Sandero Stepway şi Dokker, sunt vândute ca Renault. Însă acest lucru se va schimba.

"Obiectivul meu este de a avea o linie unică globală Renault", a spus van den Acker. "Maşinile care sunt derivate Renault din Dacia, vreau să fie scoase".

Diferenţierea se va face pentru că modelele Renault sunt mai scumpe, pe când cele Dacia sunt considerate mai accesibile. Logoul Renaul i-a ajutat pe francezi să se impună pe unele pieţe însă acum vor începe să se diferenţiere pentru a li se oferi o identitate proprie. 

Singurul model care va continua să poarte sigle Renault este Duster, deoarece este una dintre cele mai bine vândute maşini, a declarat van den Acker. A doua generaţie Duster este introdusă în prezent în întreaga lume.

Van den Acker a adăugat că eliminarea treptată a modelelor Dacia marcate cu sigla Renault va da mai multă libertate designului viitoarelor modele ale brandului românesc. El a spus că "noua generaţie Dacia va fi una de succes". 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.