Modelele M de la BMW se vând excelent

Divizia M de la BMW nu ţine cont de criza economică mondială şi înregistrează o creştere a vânzărilor de peste 50%.

Modelele M de la BMW se vând excelent Modelele M de la BMW se vând excelent

Acest procentaj s-a înregistrat pe primele 11 luni ale anului 2008, acolo unde avem un total 22.340 de modele livrate comparativ cu cele 14.092 de anul trecut în aceeaşi perioadă. Doar în noiembrie 1900 de modele M au fost predate cumpărătorilor. De altfel numărul de exemplare vândut în 2007, 16128 de unităţi, a fost depăşit chiar din luna august a acestui an, când deja 16150 de BMW-uri M erau vândute.

Evident, o mare importanţă în această creştere a avut-o introducerea noului M3 în cele trei versiuni de caroserie, ce s-au alăturat celor 4 modele deja existente: BMW M5 Sedan şi Touring plus M6 Coupe şi M6 Convertible.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.