Modificarea titulaturii diviziei auto Daimler

DaimlerChrysler Automotive România, şi-a schimbat denumirea în Mercedes-Benz România, ca urmare a deciziei acţionarilor de a modifica titulatura diviziei producătoare de autoturisme a grupului Daimler în Mercedes-Benz Cars.

Modificarea titulaturii diviziei auto Daimler Modificarea titulaturii diviziei auto Daimler
"În timp ce numele companiei noastre se schimbă, scopul, responsabilitatea şi structura noastră organizaţională rămân neschimbate şi vom continua să asigurăm servicii de vânzare şi post-vânzare pentru toate mărcile pe care le reprezentăm în România", a declarat, în comunicat, preşedintele Mercedes-Benz România, Michael Grewe.

Acţionarii DaimlerChrysler au aprobat schimbarea numelui companiei în Daimler, în urma vânzării pachetului majoritar la compania americană Chrysler către fondul de investiţii Cerberus. Totodată, divizia producătoare de autoturisme a Daimler va fi redenumită Mercedes-Benz Cars, la cererea acţionarilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.