Modul inteligent şi plăcut prin care şoferii, pietonii şi bicicliştii vor circula la nivel de 5 stele

Şosea modernă în Timişoara

Modul inteligent şi plăcut prin care şoferii, pietonii şi bicicliştii vor circula la nivel de 5 stele Modul inteligent şi plăcut prin care şoferii, pietonii şi bicicliştii vor circula la nivel de 5 stele

După giratoriul suspendat din Prahova şi intenţia de construire a unuia nou în Timişoara, tot timişorenii încep să ne arate cum se face treabă în ţara asta.

Este vorba de un traseu de 1,5 km care va face o conexiune mai rapidă între Timişoara şi zona rezidenţială  din Moşniţa Nouă.

Lucrările cuprind amenajarea carosabilului cu 2 benzi de circulaţie, amenajarea de trotuare, piste de biciclete şi spaţii verzi.

Traseul trece pe mai multe proprietăţi private, iar oamenii au cerut ca în schimbul parcelelor pe care le vor dona, să le fie asigurat accesul la drum şi să le fie făcute racorduri la utilităţi pe banii Primăriei Timişoara.

Astfel, Consiliul Local va trebui ca în următoarea şedinţă în plen să completeze hotărârea din ianuarie privind acceptarea donaţiilor de la proprietarii de terenuri.

Sursă: Opinia Timişoarei

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.