Motoare versus maşini în Drift Car Battle 4. Demenţă americană în cel mai pur stil. VIDEO

Băieţii de la Icon Motorsports revin cu al patrulea episod din bătăliile lor epice între motoare şi maşini. Bătălii de drift. O poveste care alunecă încet la început, dar devine tot mai spectaculoasă pe parcursul scurtului film. De văzut!

Motoare versus maşini în Drift Car Battle 4. Demenţă americană în cel mai pur stil. VIDEO Motoare versus maşini în Drift Car Battle 4. Demenţă americană în cel mai pur stil. VIDEO

Nu ne-ar ajunge cuvintele pentru a descrie gradul de ţăcăneală din filmul de scurt-metraj de mai jos, dar vom spune doar atât: drift pe motocicletă, drift cu muscle-cars de legendă, drift în miezul nopţii, ba chiar şi un pic de off-road prin deşert cu un BMW... Filmul are de toate. Treceţi peste halul în care e jucat, filmul merită fiecare secundă de acţiune!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.