Mustangul lui Vaughn Gittin Jr. îşi face intrarea publică cu mult stil [VIDEO]

N-a fost uşor să montezi ţinte pe anvelopele alea de 20 de inci, însă a meritat tot efortul. Povestea, în cele ce urmează.

Mustangul lui Vaughn Gittin Jr. îşi face intrarea publică cu mult stil [VIDEO] Mustangul lui Vaughn Gittin Jr. îşi face intrarea publică cu mult stil [VIDEO]

Pentru gameri, numele de Vaugh Gittin Jr. este cunoscut prin prisma participării la dezvoltarea jocului Need For Speed Shift. Vaugh Gittin Jr. este un drifter profesionist cu mult fler. 

Prin urmare, prezentarea noii maşinii şi a noii colantări trebuia să-l reprezinte cât mai bine. Vaugh a luat noul pony-car şi l-a dat (de-a latul, cum altcumva) pe un circuit de gheaţă, folosindu-se de anvelope cu ţinte. Povestea - spusă din gura directorului clipului - sună cam aşa: băieţii aşteptau anvelopele speciale să le fie livrate, însă firma de curierat a nu a putut onora comanda din cauza zăpezii. 

În lipsă de timp, au trebuit să improvizeze, aşa că au mers la cel mai apropiat atelier de încredere şi, timp de 30 de ore, au înfipt circa 3.200 de ţinte în setul de anvelope. Desigur, se puteau folosi şi anvelope WRC, însă Vaugh a dorit să-şi etaleze şi jantele de 20 de inci. 

Vaugh Gittin Jr. e cool

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.