Mythbusters verifică reclama inedită facută pentru BMW S 1000 RR

Cei de la Mythbusters verifică cât de reală este o reclamă făcută de cei de la BMW pentru promovarea motocicletei BMW S 1000 RR.

Vă aduceţi aminte de reclama BMW făcută pentru promovarea motocicletei BMW S 1000 RR? Cei de la Mythbusters şi-au adus aminte de ea şi în plus au dorit să vadă dacă o motocicletă de aproape 200 CP este capabilă să tragă o faţă de masă fară a răsturna paharele de pe ea. Nu au utilizat motocicleta celor de la BMW, dar au ajut grijă să fie una asemănătoare.

Rezultatul testelor îl puteţi vedea aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.