Nissan Esflow Concept la Geneva 2011

Nissan prezintă la Salonul Auto de la Geneva, Nissan Esflow Concept, fiind practic Nissan LEAF cu tracţiune spate.

Nissan prezintă la Salonului Auto de la Geneva, Nissan Esflow Concept. Imaginile prezintă o maşină sport cu proporţii clasice, dar se pare că lupta contra poluării pornită prin intermediul lui Nissan Leaf continuă. Se pare că Nissan Esflow Concept va prelua tehnologia regăsită pe Nissan Leaf, doar că pe acest concept se va regăsi câte un motor electric în roţile spate.

Oficialii Nissan spun că maşina este capabilă să atingă viteza de 100 km/h sub bariera de cinci secunde. Pachetul de baterii este cel de pe Niisan Leaf şi în cazul lui Nissan Esflow Concept sunt situate central, cât mai jos posibil. Cei de la Nissan declară că Nissan Esflow Concept poate să parcurgă distanţa de 240 km fară a necesita reîncărcarea bateriilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.