Nissan GT-R, reîmprospătat pentru 2013

Autor: Iulian Dnistran 05 nov. 2012 Știri auto

Nissan GT-R va fi, din nou, reîmprospătat. Modelul care va intra în vânzare la începutul anului viitor va avea parte de un răspuns al acceleraţiei mai rapid, o suspensie puţin mai moale şi, în acelaşi timp, o stabilitate mai bună la viteze ridicate.

Conform Nissan, motorul V6 twin-turbo de 3,8 litri, care pe modelul actual dezvoltă 542 de cai-putere, nu a primit un plus de putere, însă va fi echipat cu injectoare noi, mai performante. De asemenea, cele două turbocompresoare şi sistemul de lubrifiere au fost modificate pentru a îmbunătăţi comportamentul motorului la turaţii ridicate.

Mai mult, deoarece japonezii de la Nissan au participat anul acesta la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, ei au învăţat câteva lecţii pe care le-au aplicat pe GT-R 2013. Astfel, suspensia GT-R-ului reîmprospătat va fi mai moale decât în prezent, pentru a spori confortul. În acelaşi timp, centrul de greutate al maşinii a fost coborât pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea, iar rigiditatea generală a fost crescută prin ranforsarea unor porţiuni ale bordului.

Nissan GT-R 2013 va ajunge pe piaţă în primăvara anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide