Nissan Maxima SR, impunându-se (în reclame) în faţa unui BMW, a unui Audi şi a unei Acura

Acest comparativ vrea să conchidă care este cel mai sportiv sedan de clasă medie, dintre Nissan, BMW, Audi şi Accura. Acest comparativ este făcut de Nissan.

Nissan Maxima SR, impunându-se (în reclame) în faţa unui BMW, a unui Audi şi a unei Acura Nissan Maxima SR, impunându-se (în reclame) în faţa unui BMW, a unui Audi şi a unei Acura

Tot timpul am fost fascinat de modul în care rivalităţile auto din State sunt aduse în faţa publicului, într-un mod delicios de ironic. E un joc foarte frumos, în ciuda caracterului său incisiv - cel puţin raportat la gusturile mai rafinate ale europenilor. E fain. Audi se ia de Mercedes, apoi Audi se ia de BMW, apoi Dodge se ia de Volkswagen, iar Volkswagen se ia cu un căţel-vedetă.

Apoi vine Nissan cu chestia asta. Este un comparativ pe circuit, făcut de AMCI Testing. Un Nissan Maxima SR (V6, 3,5 litri) este pus să performeze alături de un BMW 328i, un Audi A4 2.0T quattro şi o Acura TLX V6 Tech. Nu-ţi spunem cine iese câştigător, că nu vrem să stricăm surpriza - haha - însă avem îndoieli legate de „sportivitatea” unei maşini cu transmisie CVT, pe lângă altele. 

Nissan, data viitoare încearcă să urmezi trendul copilăresc de a râde uşor de celălalt. Or fi glumele spuse pe un ton serios cele mai bune, însă există riscul să fii luat în serios. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.