Nissan, scaune, coadă, aşteptare, invenţie! Şi maşinile unde sunt?

La noi nu a ajuns deocamdată tehnologia asta ...

Nissan, scaune, coadă, aşteptare, invenţie! Şi maşinile unde sunt? Nissan, scaune, coadă, aşteptare, invenţie! Şi maşinile unde sunt?

 


Cât ne enervăm când stăm la coadă? Enorm, este unul dintre cele mai neplăcute şi enervante lucruri. Dar măcar dacă tot nu avem soluţie, să stăm şi noi ca oamenii. Daca la noi bonurile de ordine sunt încă o raritate, în Japonia lucrurile au ajuns la un alt nivel. Iar Nissan a combinat o utilitate pentru oameni cu o acţiune de PR. Îşi promovează tehnologia ProPilot.

ProPilot este sistemul de camere 360 şi senzori care ţin maşina pe drum drept. Nisssan a început deja s-o bage pe anumite modele. La noi nu a ajuns deocamdată tehnologia asta pe maşinile vândute de japonezi. Vorbeam de promovare şi asta constă în montarea sistemului ProPilot pe scaune în diverse locuri din Japonia, unde se formează de obicei cozi.

Ce fac scaunele? Se mută automat la cap de rând după ce te ridici de pe ele. Se descucrcă singure şi se duc să preia urmatorul om la coadă. Chiar ni se pare ceva tare şi deştept mai ales că Nissan are de câştigat atât pe parte industrială, cât şi pe partea socială.

VIDEO

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.