Nişte internauţi au făcut o expediţie off-road în GTA Online

Adică într-un joc în care te poţi abţine cu greu să omori cel puţin zece oameni într-o oră. Dar oamenii ăştia au reuşit să facă un eveniment virtual ca la carte.

Nişte internauţi au făcut o expediţie off-road în GTA Online Nişte internauţi au făcut o expediţie off-road în GTA Online

Jocul Grand Theft Auto V are şi o variantă care se joacă pe internet, în mod multiplayer. Se cheamă GTA Online şi are o grămadă de adepţi în lumea jucătorilor, dar majoritatea se întâlnesc în mediul virtual ca să se omoare între ei sau să distrugă maşini.

Partea interesantă a unui joc ca GTA Online este că s-au creat multe comunităţi, iar una care mi-a atras atenţia este cea a off-roaderilor. Mai exact, există un grup de oameni care se întâlnesc în joc cu maşini pregătite pentru drumuri de munte şi se comportă ca şi cum ar fi în realitate. Ceea ce, crede-mă pe cuvânt, e foarte greu de făcut în GTA.

Conform subiectului de pe Reddit, în 4 aprilie 2015 s-a desfăşurat al doilea tur public de off-road la care au participat în jur de 15 persoane care au acasă console PlayStation 4. Spre deosebire de primul tur, acesta a oferit şi premii virtuale pentru diferite criterii, unul dintre cele mai importante fiind ca maşinile să ajungă întregi la final, la fel cum ar fi normal şi în lumea reală.

Modelele permise au fost doar cele cu care se poate ieşi de pe asfalt, iar după cum arată pozele, se pare că a fost o treabă pe cinste.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.