Noua maşină a lui James Bond va fi hypercarul Aston Martin Valhalla de 2 milioane de dolari – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 21 iun. 2019 Știri auto

Aston Martin a confirmat că noul său hypercar Valhalla va apărea în următorul film din seria James Bond.

Zvonurile au început să circule săptămâna aceasta, în presă apărând deja informaţia că un exemplare al hypercarului hibrid Aston Martin a fost deja livrat studiourilor unde se filmează noua peliculă din seria James Bond.

Marca Britanică a confirmat că Valhalla va apărea în cel de-al 25-lea film James Bond, încă nedenumit, care va ajunge în cinematografe în luna aprilie din 2020.

Cele mai bune maşini ale lui James Bond

Nu doar Aston Martin Valhalla va apărea în film, urmând să-şi facă apăriţia şi un model DB5, prezent şi Skyfall din 2012, dar şi Aston Martin V8, apărut în The Living Daylights din 1987.

Aston Martin a confirmat că noul său hypercar, poziţionat sub modelul mai rapid şi mai scump Valkrie, va primi numele Valhalla în curând. Această denumire provine din mitologia nordică, unde Valhalla era paradisul războinicilor.

Valhalla are propulsie hibridă şi va produce peste 1000 de cai-putere. Modelul va intra în producţie în 2021. Sprintul 0-100 km/oră va fi realizat în sub 3 secunde, iar viteza maximă se apropie de 300 km/oră. Preţul său va fi de aproximativ 2 milioane de dolari.

Primul model Aston Martin care a apărut într-un film din seria James Bond a fost DB5, în Goldfinger, lansat în 1964. Această apariţia a impulsionat vânzările şi a pornit o relaţie între franciza cinematografică şi constructrul britanic care durează de peste 50 de ani.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide