Noua Mazda6 - lansare europeană

Noua generaţie Mazda6 a fost lansată oficial în Europa şi va fi comercializată în România începând din decembrie, la un preţ de bază cu toate taxele incluse de 19.990 Euro.

Noua Mazda6 - lansare europeană Noua Mazda6 - lansare europeană
Mazda6 va dispune de patru variante de motoare, trei pe benzină de 1,8 litri, 2,0 litri şi 2,5 litri şi una diesel de 2,0 litri. Cel mai puternic motor este cel de 2,5 litri care dezvoltă 170 CP şi atinge o viteză maximă (pentru versiunea sedan) de 220 km/h.

Noul model Mazda6 va fi disponibil în 5 versiuni de dotări şi va oferi inclusiv varianta unei cutii de viteze automate cu 6 rapoarte, disponibilă pentru motorul de 2,0 litri pe benzină. Standard, vehiculul va fi echipat cu sistemele ABS, de distribuţie electronică a frânării (EBD), controlul dinamic al stabilităţii (DSC), controlul electronic al tracţiunii (TCS) şi asistenţa la frânare.

Obiectivul de vânzări pentru noua Mazda6 în România în 2008 este de 400 de unităţi. Dintre acestea, 20% vor fi reprezentate de motorizări pe benzină şi 80% de motorizarea diesel. În decembrie, pe piaţa din România se va lansa doar versiunea sedan cu motorizările pe benzină, iar în 2008 vor urma versiunile hatchback şi sport combi, precum şi motorizarea diesel.

Motorizări şi preţuri (cu TVA):
  • Mazda6 1,8i - de la 19.990 euro
  • Mazda6 2,0i - de la 22.990 euro
  • Mazda6 2,0i Automatic - de la 24.190 euro
  • Mazda6 2,5i - de la 26.390 euro
  • Mazda6 Sport (Hatchback) - plus 500 euro pentru toate motorizările
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.