Noua reclamă la Honda este „all in” şi nu te mai poţi sătura de ea [VIDEO]

Honda face de toate şi nu se sfieşte să-şi arate munca: de la roboţei la motoare la maşini la avioane - aici le găseşti pe toate. Aah, şi un pic de Ayrton Senna.

Noua reclamă la Honda este „all in” şi nu te mai poţi sătura de ea [VIDEO] Noua reclamă la Honda este „all in” şi nu te mai poţi sătura de ea [VIDEO]

Cu toate că noi suntem interesaţi în preponderenţă de produsele cu patru roţi ale producătorului nipon, Honda ne reaminteşte că are în portofoliu şi motoare. Şi avioane. Şi roboţi chiar. Şi toţi fac o masă compactă, care te propulsează înainte cu puterea viselor. O să te întrebi ce caută hR-V alături de minunăţiile de acolo. Dacă găseşti răspuns, te rog să ne zici şi nouă. Noi am rămas prinşi de cadrul în care şoferul in NSX ţine în mână o poză cu vechiul NSX, al cărui ambasador a fost nimeni altul decât Ayrton Senna.

Totul este cât se poate de frumos, mai puţin faptul că Honda tocmai a anunţat amânarea debutului lui NSX cu încă jumătate de an. O să avem parte de multe reluări ale reclamei, în cazul acesta...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.